Liitinvalmistaja osti jakelijansa

Ranskalainen erikoisliittimiä valmistava Nicomatic SA on ostanut ruotsalaisen jakelijansa Accuraten 20 vuoden kumppanuuden jälkeen.  Yritys haluaa integroitua tiukemmin pohjoismaisten laitevalmistajien kanssa.

Jos yrityksen uusi strategia onnistuu Ruotsissa, aikoo yritys toimia samalla tavalla Ranskassa ja laajemminkin maailmalla. Yritys aikoo kannustaa esimerkiksi asiakkaitaan uudelleenteollistumiseen sekä paikallisen valmistuksen ja tutkimuksen sisällyttämiseen osana avointa innovaatiofilosofiaa.

Ruotsissa 2003 perustetulla Accuratella on Nordic- ja Consulting-yksiköissä kaikkiaan 30 työntekijää, kun taas Nicomatic on 500 henkilöä työllistävä ranskalainen perhekonserni. Yrityksella on jo 14 tytäryhtiötä eri puolilla maailmaa. Yritys tunnetaan erityisesti ammattiliittimistään, joita myydään teollisuuteen sekä ilmailu- ja avaruusalalle.

Nicomaticin ja Accuraten Tukholman tiimit tapasivat syyskuussa juhlistaakseen yhdistymistä ja aloittaakseen ensimmäiset liiketapaamiset yhtenä yrityksenä. Ruotsissa toimivan yksikön vastuulla on myös muut Nordic-maat.

Lisää: Nicomatic SA (LINKKI) ja Accurate Nordic AB (LINKKI).

Kuva: Nicomatic SA:n nettivideolta