Räätälöityjä tehotyöasemia yrityskäyttöön

Pelialaan pääosin keskittynyt Jimm’s PC Store tähyää uudenlaisten tehotyöasemien suuntaan. Yritys on lanseerannut työasemat, jotka tarjoavat laajemmin vakiokokoonpanoja tehokkaampaa toimintaa esimerkiksi suunnitteluohjelmien pyörittämiseen.

Turkulaisen Jimm’s PC:n uudet työasemamikrot ovat optimoitu tiettyyn käyttötarkoitukseen. Myös komponentit valitaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Esimerkiksi raskasta grafiikkaa tai animaatioita pyörittävässä tietokoneessa voi olla useita suorittimia ja näytönohjaimia.

Lämpö on tällaisissa laitteissa iso haaste ja tarvittaessa niissä käytetään nestejäähdytystä, joka vaatii oman erityisosaamisensa. Tarvittaessa Jimm’s konsultoi myös samaan yritysryhmään kuuluvaa englantilaista Overclockers-yhtiötä, jonka Rensa-työasema mahdollistaa uuden tehokkuuden tason yritysratkaisujen maailmassa.

Myös uusien tehotyöasemien päivitettävyys on yrityksen mukaan omalla tasollaan. Esimerkiksi pelikehityksessä tarpeet muuttuvat nopeasti, jolloin pelialan yritykset hakevat jatkuvasti lisää tehoa työasemiinsa. Silloin on yrityksen mukaan tärkeää, että kaikki komponentit ovat vaihdettavissa ja päivitettävissä tarpeiden niin vaatiessa.

”Jimm´s-tehotyöasemilla haemme vaativimmille asiakkaillemme vaikutusta ja tehoa, joka todella tehostaa heidän töitään”, kommentoi Jimm’s PC-Storen toimitusjohtaja Veli Nietula.

Taustaa: Turkulainen Jimm’s PC-Store Oy on räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jonka viime vuoden liikevaihto oli noin 70 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa oli yli 60 henkilöä.

Lisää: Jimm’s PC Store (LINKKI)