Bittium hakee uutta toimitusjohtajaa

Militari- ja terveysteknologiaa kehittävän oululainen Bittiumin hakee uutta toimitusjohtajaa. Nykyinen toimitusjohtaja Hannu Huttunen on ilmoittanut jättävänsä yhtiön toimitusjohtajan tehtävän. Huttunen jatkaa vielä ensi vuoden ajan vielä yhtiön hallituksen neuvonantajana.

Toimitusjohtaja Hannu Huttunen, Bittium.

Nykyinen toimitusjohtaja Hannu Huttunen on ilmoittanut jättävänsä yhtiön toimitusjohtajan tehtävät. Yrityksen hallitus on käynnistänyt uuden toimitusjohtajan haun, koska tavoitteena on saada uusi toimitusjohtaja valittua ensi vuoden alkuun mennessä.

Oululaisyritys on käynyt Huttusen komennossa viime vuosien aikana läpi muutosprosessin, jossa yhtiön perinteisen tuotekehityspalveluliiketoiminnan rinnalle on kehitetty skaalautuvaa tuoteliiketoimintaa puolustusteollisuuden, mobiilin tietoturvan sekä lääketieteen etädiagnostiikan alueille. ”Nyt on hyvä hetki siirtää vetovastuu uudelle henkilölle seuraavaa kasvuvaihetta varten” sanoo Hannu Huttunen.

Huttunen jatkaa tehtävässään yhtiön hallituksen täydellä tuella uuden toimitusjohtajan palkkaamiseen asti.  ”Samalla haluan koko hallituksen puolesta kiittää Hannua hänen panoksestaan Bittiumin johtamisessa muutosprosessin läpi ja toivottaa hänelle mitä parasta jatkoa elämässään” kertoi tietotteessa Bittiumin hallituksen puheenjohtaja Erkki Veikkolainen.

Päivitetty