Toukokuun optiikan ja fotoniikan päätapahtuma Joensuuhun

Suomen optiikan ja fotoniikan päätapahtuma Optics & Photonics Days järjestetään Joensuussa touko-kesäkuun vaihteessa. Tapahtuma tulee kerämään yhteen alan ammattilaiset ja yritykset. Mukana on seminaaritarjonnan lisäksi alan tuote- ja palvelunäyttely sekä verkottumistilaisuuksia.

Vuosittainen optiikan ja fotoniikan päivät (OPD2023) on tärkein fotoniikka-alan tapahtuma järjestetään 30.5. – 1.6.2023 Joensuussa, Itä-Suomen yliopiston Careliassa. Mukaan on laajan seminaaritarjonnan lisäksi tulossa yli 30 alueen näytteilleasettajaa.

Tapahtuman teemat ovat Joensuussakin vahvasti tutkitut spektri- ja hyperspektrikuvantaminen, nano ja mikro-optiikka sekä fotoniikan sovellukset turvallisuus ja maanpuolustusaloilla.’’Tänä vuonna halusimme järjestää teollisuusnäyttelyn kaikille avoimena’’, sanoo Photonics Finlandin toiminnanjohtaja Juha Purmonen.

Tilaisuus tarjoaa Purmosen mukaansa alan yrityksille, tutkijoille, opiskelijoille ja ammattilaisille tavan verkostoitua muiden alan ammattilaisten kanssa. Seminaari- ja näyttelyosuuden yhteyteen tulee myös rekrytointitapahtuma Job Fair ja Women in Optics and Photonics -osuus.

Lisää: Photonics Finlandin Optics & Photonics Days, Joensuu 30.5-1.6.2023 (LINKKI)

Kuvituskuva: Photonics Finland