Nykyelektroniikan suunnittelukoulu luettavissa nettilehtenä

Uusimmalla älyelektroniikalla ja sulautetuilla mikroprosessoreilla  voidaan toteuttaa entistä paremmin toimivia laitteita ja entistä pienempinä. Nyt Uusiteknologia.fi:n nykyelektroniikan koko kolmiosainen juttusarja on julkaistu pdf- ja issuu-nettilehtinä.

Juttusarja pyrkii tarjoamaan ideoita ja käytännön tietoa uudenlaisten laitteiden kehittämiseen, mutta samalla se antaa mielenkiintoista taustatietoa kelle tahansa uuden elektroniikan hyödyntäjälle.

Juttusarjan on julkaistu vuoden 2023 alkupuolella Uusiteknologia.fi:n nettisivulla, mutta nyt se julkaistaan uudelleen sähköisenä nettilehtenä helposti tulostettavassa pdf-muodossa ja netin issuu-näköislehtenä.

Artikkeleissa käsitellään piiri- ja ohjelmistovalintoja, protojen toteuttamista piiri- ja moduulitasolla sekä ohjelmointia ja laitteiden kotelointia, valmistusta ja sertifiointia. Mukana on myös laaja linkkilistaus alan yrityksiin ja palvelujentuottajiin.

Lisää: Koko nykyelektroniikan suunnittelukoulu Uusiteknologia.fi 1/2023 e-lehtenä, pdf- (LINKKI) ja issuu-muodossa (LINKKI).

Nykyelektroniikan suunnittelukoulu

  • Osa1. Tutki ja selvitä markkinoista piiri- ja ohjelmistovalintoihin (LINKKI), ilmestyi 28.2.2023
  •  Osa 2. Kohti protoa piireistä moduuleihin ja ohjelmointiin (LINKKI), ilmestyi 5.4.2023
  • Osa 3. Kotelointi, laitekokoonpano ja sertifioinnit (LINKKI), ilmestyi 8.5.2023
Katso mainos isommassa koossa (LINKKI) ja lisää tietoa tme.eu/fi (LINKKI) sekä techmasterevent.com (LINKKI)
Katso mainos isommassa koossa (LINKKI)) ja lisää tietoa tme.eu/fi (LINKKI).