Etäohjattava UPS litiumakuilla

Schneider Electricin uusi viiden kilowatin APC Smart-UPS-Ultra-varalähde hyödyntää etävalvonnassa yrityksen EcoStruxure—ratkaisua. Laitteen litiumioniakuston luvataan kestävän jopa kolme kertaa pidempään kuin perinteinen suljettu lyijyakku.

Schneider Electricin viiden kilowatin 1-vaiheinen APC Smart-UPS Ultra hyödyntää ratkaisussaan seuraavan sukupolven puolijohde- ja litiumioniteknologiaa. Se on valmistajan mukaan 30 prosenttia pienempi kuin muut markkinoilla olevat vastaavat laitteet. Uuden 5 kilowatin mallin kehikkokoko on U2.

Uusi APC Smart-UPS Ultra on suunniteltu etäohjattavaksi Schneider Electricin EcoStruxure-ratkaisun avulla, joka mahdollistaa pilvipohjaisen valvonnan ja tuottaa dataan perustuvia suosituksia suorituskyvyn optimointiin. EcoStruxure mahdollistaa myös useiden UPS-laitteiden läpinäkyvän seurannan, vaikka laitteet eivät olisi samassa paikassa.

Schneider Electrincin EcoStruxure -verkkoportaalin kautta UPS-laitteen käyttäjä saa myös automaattisia ja räätälöitäviä hälytyksiä, joiden kautta UPS:n ennakoiva huolto on helpompaa. Tämä vähentää myös odottamattomia käyttökatkoksia ja korjaamiseen kuluvaa keskimääräistä aikaa.

Viiden kilowatin version lisäksi  APC Smart-UPS Ultra -tuoteperheestä saatavilla pienemmät 1U-kokoiset 2,2 kVA:n ja  3 kVA:n mallit.

Lisää: Schneider Electric (LINKKI) ja APC Smart-UPS-tuotetiedot UPS (LINKKI)

Tunnisteet