Älysormusyritys palkkasi uuden teknologiajohtajan

Oululainen älysormuyritys Oura on nimennyt Lauri Vuornoksen yrityksen uudeksi teknologiajohtajaksi (SVP, Software Engineering). Aiemmin Vuornos on toiminut muun muassa Metalla (ex-Facebook), Utopia Musicilta ja tietoturvayritys Nixulla.

Uuden teknologiajohtajan vastuulla tulee olemaan Ouran ohjelmistoteknologian kehittäminen. Lisäksi Vuornos johtaa jatkossa Ouran ohjelmistotiimien työskentelyä Suomessa ja kansainvälisesti.

”Olen aina halunnut työskennellä yrityksissä, jotka rakentavat aidosti merkityksellisiä tuotteita ja palveluita. Oura on suomalaisena yrityksenä ainutlaatuinen esimerkki tälläisesta yrityksestä”, kertoo kesäkuun alusta Ouran teknologiajohtajana aloittanut Lauri Vuornos.

Vuornoksella on yli 20 vuoden kokemus ohjelmistotiimien johtamisesta ja alan palveluiden rakentamisesta globaaleille markkinoille.  ”Olen erittäin tyytyväinen saadessamme Laurin johtamaan ja visioimaan ohjelmistotiimiemme työskentelyä”, sanoi Ouran toimitusjohtaja Tom Hale.

Vuornos raportoi työstään Ouran operaatioiden johtajalle Michael Chappille.

Kuvat: Oura