Kunnon kenno toimintakameraan

Droneistaan tunnettu DJI tuo tarjolle 1/1,3 tuuman kamerakennoilla varustetun 4K-toimintakameran, jonka kennon pikselikoko on 2,4 mikrometriä, aukko f/2.8 ja näkökenttä 155 astetta. Valmistaja lupaa uutuudelle erinomaiset hämäräkuvausominaisuudet.

Kiinalaisen DJI Osmo Action 4 tarjoaa 4K-videotallennukseen enintään 120 kuvan sekuntinopeudella. Kameran 10-bittinen D-Log M -väritila tallentaa yli miljardi väriä ja laajemman dynaamisen alueen, jolloin jälkituotanto helpottuu.

Edistyksellinen värilämpötilan anturi varmistaa todenmukaiset värisävyt ulkona, sisällä tai veden alla automaattisesti. Mukana on myös vakaustoiminnot, kuten RockSteady 3.0/3.0+, joka poistaa kameran tärinän kaikkiin suuntiin.  Lisäksi HorizonBalancing/HorizonSteady auttaa poistamaan puolestaan tärinän kaikkiin suuntiin ja korjaa vaakasuuntaisen kallistuksen missä tahansa kulmassa.

Kameran mukana tulevan vaihdettavan akun avulla kamera tallentaa videota jopa 2,5 tuntia kerrallaan. Akku latautuu nollasta 80 prosenttiin vain 18 minuutissa. Kamera ja akku kestävät valmistajan mukaan  jopa -20 Celsius-asteen kylmyyttä ja kameran kanssa voi sukeltaa ilman suojakuoria jopa 18 metrin syvyyteen.

Lisäksi vettä hylkivät kosketusnäytöt auttavat asetuksien kanssa. Lisäksi kamerassa on useita mukautettavia toimintatiloja ja pikapainike, joka mahdollistaa saumattoman siirtymisen kuvaustilojen välillä. Päivitetty InvisiStick-toiminto tunnistaa ja piilottaa selfietikun videoista digitaalisesti useammissa tilanteissa.

Kamera tarjoaa kolme mikrofonia äänentallennukseen erilaisissa ympäristöissä.  LightCut-puhelinsovellus yhdistyy langattomasti kameraan Wi-Fi-yhteyden kautta. Eri tilanteita varten on tarjolla kattava valikoima lisävarusteita.

Lisää: DJI Osmo Action 4 (LINKKI), esittelyvideo (LINKKI, youtube) ja Suomen jakelija Boston (LINKKI)