Berliinin IFA-messut uudistuu – robotteja ja älytekniikkaa

Vuosikymmenet Berliinin radiomessuna tunnettu IFA laajentaa äänen ja kuvantoiston lisäksi entistä enemmän kotien älylaitteisiin ja järjestelmiin. Uudistuneeseen konseptiin kuuluvat älytekniikoihin erikoistunut robotteineen sekä entistä laajemmat startup- ja peliyritysten alueet.

Syyskuun alussa Berliinissä järjestettävillä IFA23-messuilla on kotien älyalue, jossa on esillä viimeisimpiä uutuuksia kuten kotien älyantureita ja energiaa säästäviä ratkaisuja ja ohjelmistoja. Messujen House of Smart Living tulee esittelemään sitä, miten teknologia tulee rakentamaan kestävää tulevaisuutta.

Tulevien IFA-messujen yhteydessä järjestetään myös monia seminaareja. Esimerkiksi IFA Leaders Summit 2023 -osuudessa alan innovaattorit ja yritysjohtajat keskustelevat kahden päivän aikana, kuinka uusimmat kehitystrendit, kuten tekoäly ja kestävä kehitys tulevat muuttamaan kulutuselektroniikan ja kodinkoneiden maailmaa.

IFA-messut järjestetään Berliinissä 1. – 5.9.2023.

Lisää: IFA2023-messut (LINKKI) ja muut vuosien 2023-2024 tärkeimmät messu- ja kongressitapahtumat (LINKKI).

Kuva: IFA2022