Bittium menettää militaariyksikön johtajansa

Oululainen elektroniikkayritys Bittiumin Defense & Security -liiketoimintayksikön johtaja ja johtoryhmän jäsen Jari Sankala jättää yhtiön. Hän toimii vielä helmikuulle 2024 yhtiössä neuvonantajana samalla kun yksikön vetovastuun ottaa väliaikaisesti Connection Solution-yksikön vetäjä Tommi Kangas.

Bittiumin Connect Solutionin Tommi Kankaan keskittyessä Defense & Security -liiketoimintayksikön johtamiseen, on DI Jari Inget nimitetty puolestaan Connectivity Solutions -liiketoimintayksikön väliaikaiseksi johtajaksi.  Hän edustaa Connectivity Solutions -liiketoimintayksikköä  myös Bittiumin johtoryhmässä.

Jari Ingetillä on Bittiumissa jo pitkä historia Connectivity Solutions -liiketoimintayksikössä, joista viimeisimpänä liiketoimintajohtajana. Kangas ja Inget raportoivat molemmat Bittium toimitusjohtajalle Johan Westermarckille.

Bittiumin Defense & Security -liiketoimintayksikön liiketoiminta koostuu pääosin puolustusmarkkinaan suunnatuista taktisen viestinnän ja viranomaisille suunnatuista korkean tietoturvan viestintäratkaisuista. Yhtiö on investoinut viime vuosina alueen tuoteportfolion laajentamiseen ja yhtiö panostaa alueen kansainväliseen myyntiin ja markkinointiin.

Yhtiön Connectivity Solutions -liiketoimintayksikössä Bittium tarjoaa puolestaa erilaisia tuotekehityspalveluita sekä langattoman liitettävyyden ratkaisuja tietoturvallisessa ja kehittyvässä langattomassa ympäristössä. Aiemmin Bittium tunnettiin Elektrobit-nimellä.

Uuteen päivitettyyn johtoryhmään kuuluvat nyt toimitusjohtaja Johan Westermarck (puheenjohtaja), talousjohtaja Antti Keränen, lakiasiainjohtaja Kari Jokela, IR-, viestintä- ja markkinointijohtaja Karoliina Malmi, kehitysjohtaja Laura Kauppinen sekä liiketoimintayksiköiden johtajat Antti Näykki (Medical Technologies), Tommi Kangas (Defense & Security, väliaikainen) ja Jari Inget (Connectivity Solutions, väliaikainen).

Kuvituskuva: Bittium

Päivitetty