Näyttävä 24 tuuman monitori – nyt kosketusohjauksella!

Amerikkalainen Dell on juuri julkaissut 24 tuuman näyttömonitorin, jossa on vakiona kosketusohjaus tavallisten tablettitietokoneiden tapaan. Uudessa 24 Touch USB-C Hub -monitori (P2424HT) on USB- ja vakionäyttöliittymien lisäksi  Ethernet-verkkojen tuki.

Dellin uusi 24 Touch USB-C Hub -kosketusohjausmonitori on suunniteltu tarjoamaan käyttäjälleen aiempaa interaktiivisemman käyttökokemuksen. Uuden monitorin avulla voidaan esimerkiksi helposti zoomata, pyyhkäistä, raahata ja ohjata kosketusnäyttöä jopa kymmenellä sormella samanaikaisesti.

Uutuusnäytön värit ovat tasaiset  ja näytössä on 99 prosentin sRGB-väriavaruus laajalla katselukulmalla IPS-tekniikan ansiosta. ComfortView Plus -ominaisuus auttaa vähentämään sinisen valon määrää tinkimättä luonnollisista väreistä.

Näytön tarkka koko on 23,8 tuumaa, kuvasuhde 9:16 ja tarkkuus 1920×1080 Full HD 60 Hz:llä.  Normaalin näyttökäyttöä laajentaa laitejalan nivel, jonka avulla sitä voi taittaa kosketuskäytössä myös 60 asteen kulmassa alaspäin.

Näytössä kaksi USB-porttia on siirretty näytön sivulle, jotta käyttäjät voivat liittää lisävarusteet tai jos niitä ei tarvita ne voidaan peittää yhtenäisen ulkonäön säilyttämiseksi. Monitorissa on myös normaalikäyttöä varten HDMI- ja DisplayPort-liitännät.

Yhden kaapelin USB-C-liitäntä tarjoaa 90 watin lataustehon ja RJ45-liitäntä  langallisen Ethernet-yhteyden.  Uutuus on valmistettu 85-prosenttisesti kierrätetystä PCR-muovista ja se on Ennergy Star-, TCO Certified Edge- ja EPEAT Gold -sertifioitu.

Lisää: Dell (LINKKI) ja tuotetiedot (LINKKI, USA)