Elisa saa uuden toimitusjohtajan

Kymmenen vuotta Elisan toimitusjohtajana toiminut Veli-Pekka Veli-Matti Mattila jää eläkkeelle. Hänen seuraajakseen on eilen valittu Finnairissa toimitusjohtaja Topi Manner.  Hän aloittaa uudessa pestissä viimeistään maaliskuussa 2024.

Vuodesta 2003 lähtien Elisan toimitusjohtajana toiminut Veli-Pekka Mattila arvioi, että nyt olisi hyvä hetki jäädä eläkkeelle. Hän on ilmoittanut yhtiön hallitukselle eläkkeelle jäämisestä, kun uusi toimitusjohtaja aloittaa viimeistään 1.3.2024.

Uudeksi toimitusjohtajaksi valittu Topi Manner on toiminut myös Elisan hallituksen jäsenenä.  Aiemmin Nordealla toiminut Manner nimitettiin Finnairin johtoon 2019 alusta.

Veli-Matti Mattilan aikana Elisa on kasvanut runsaasti ja yritys on tunnettu erityisesti laajasta osakeomistajajoukostaan ja runsaasta osingonmaksajan maineestaan. Uusiempien 5G- ja kuituverkko-operoinnin lisäksi yritys on laajentanut myös ohjelmisto- ja yritystenerikoispalveluiden tuottajaksi.