Ammattitason SSD-muistiyksikkö saa lisää vauhtia

Samsungin uusin SSD-muistiasema T9:ssa on USB 3.2 Gen 2×2 -liitäntä, joka tarjoaa jopa 2 000 Mt/s:n luku- ja kirjoitusnopeuden. Uutuus on kaksi kertaa edeltäjiään nopeampi ja tarjoaa ammattikäyttöön jopa neljä teratavua tallennustilaa. 

Samsungin  T-sarjan uusin ulkoinen SSD-levy on suunniteltu valmistajansa mukaan suorituskyvyn lisäksi erityisesti tietoturvallisuus edellä. T9 tarjoaa sekventiaaliset luku-/kirjoitusnopeudet jopa 2 000 megatavua sekunnissa (Mt/s) USB 3.2 Gen 2×2 -liitännän kautta. Noin kaksi kertaa tehokkaampi siirtonopeus verraten edelliseen valmistajan malliin T7:n, uusi asema mahdollistaa käyttäjän siirtää esimerkiksi neljä  gigatavun Full HD -videota lähes kahdessa sekunnissa.

Neljän teratavun version lisäksi T9 on saatavana kahtena pienempänä, yhden ja kahden teratavun versiona. Kaikkia yhdistää kompakti koko ja erityinen kestävyys suojaten laitetta pudotuksilta jopa kolmen metrin korkeudesta. Kestävyys voi vaihdella todellisten ympäristöolosuhteiden mukaan, joten putoamisesta aiheutuneet vahingot eivät kuulu yrityksen mukaan normaalin takuun piiriin.

Aseman Dynamic Thermal Guard -ominaisuus minimoi valmistajan mukaan tehokkuuden heikkenemisen ylikuumentumisen takia, mikä varmistaa johdonmukaiset, varmat ja nopeat siirtonopeudet. Lisäksi T9 on suunniteltu noudattamaan kansainvälistä IEC 62368-1 -turvallisuusstandardia. Laitteessa on 256 bitin AES-salaus. Uutuus tukee myös USB Type-C-virtastandardeja. Aseman mitat ovat 88 x 60 x 14 millimetriä ja paino 122 grammaa.

Uuden aseman Samsung Magician -ohjelmisto tarjoaa entistä paremmat ominaisuudet, kuten suorituskykytestin, turvallisuustoiminnot, firmware-päivitykset ja reaaliajassa tapahtuvan laitteiston terveydentilan seurannan. Uuden 8.0-version myötä kaikki Samsungin ohjelmistot integroidaan Magician-ohjelmistoon ja käyttöjärjestelmän tukialue laajenee Windows-, Mac- ja Android-käyttäjien pariin.

Lisää: Samsung (LINKKI), tuotetiedot (LINKKI)  ja tarkemmat takuutiedot (LINKKI).