Ammattiaudion ja -videon erikoistapahtumassa yli 10 000 kävijää

Kiinteistö-, Finnsec- ja Turvallisuus-messujen rinnalla järjestettiin Helsingissä myös äänentoiston ja kuvan ammattilaisille suunnattu Audiovisual23-näyttely. Mukana on 30 alan yritystä. Neljän eri tapahtuman kokonaisuus keräsi yli 10 000 kävijää. Päivitetty 13.10.2023.

Audiovisual Expossa  aihena oli  av-tekniikan ja palveluiden suunnittelua ja ratkaisuja erilaisissa ääniympäristöissä. Tapahtuma oli suunnattu erityisesti äänestä ja kuvasta vastaaville ammattilaisille, Av-alan oppilaitoksien opiskelijoille, kiinteistöalan ammattilaisille, tapahtumatalojen ja teatterien rakentajille sekä arkkitehdeille ja suunnittelijoille.

Messuilla oli esillä laajasti myös suomalaisen Genelecin ammattikäyttöön tarkoitetut kaiuttimet.

Ennen koronaa vuonna 2019 järjestetty Audio Visual Expo 19 keräsi kaikkiaan 53 näytteilleasettajaa ja silloisessa useamman messun kokonaisuudessa oli 11 596 kävijää. Nyt kävijöitä oli kolmen tapahtuman koosteessa yli 10 000. Tapahtuman seminaariohjelma toteutettiin sekä englannin että suomen kielellä.

Samaan aikaan messukeskuksessa järjestettiin myös Kiinteistömessut, FinnSec 2023 sekä Turvallisuus 2023, joista esimerkiksi FinnSecissä pystyi tutustumaan turvallisuusteknologian palveluihin ja kuulla puheenvuoroja alan ajankohtaisista aiheista.

”Tunnelma on ollut erittäin korkealla, kun neljän toimialan ammattilaiset pääsivät kohtaamaan asiakkaita kasvokkain pitkän tauon jälkeen. Oli hienoa huomata kuinka hurjan digiloikan nämä toimialat ovat tehneet, se näkyi selkeästi myös messuosastoilla”, sanoo Jussi Kivikari Helsingin Messukeskuksesta.

Seuraavan kerran  AudioVisual Expo järjestettään yhdessä Kiinteistö-, FinnSec- ja  Turvallisuus-messujen kanssa ensi vuoden lokakuussa 8.–9.10.2025.

Lisää: Audio Visual Expo 2023 -näytteilleasettajat (LINKKI) ja seminaariohjelma (LINKKI) sekä messuluettelo (LINKKI, issuu e-luettelona).

Kuvat: Suomen messut

Päivitetty 13.10.2023 kävijämäärät ja kuvitus.