Uusi puolustus- ja ilmailuteollisuuden tapahtuma Messukeskukseen

Puolustus- ja ilmailualan teollisuusjärjestö PIA järjestää runsaan vuoden päästä tammikuussa 2025 Helsingin messukeskuksessa alan teknologiaa esittelevän SecD-Day-tapahtuman. Ensimmäisen kerran tämän vuoden helmikuussa järjestettyyn tapahtumassa oli esillä Patrian lisäksi 33 alan yritystä. Kutsuvierastapahtumassa kävijöitä oli runsas kaksisataa.

Patria esitteli viime SecD-D-tapahtumassa lentokoneen verkkodatalinkkiä. Kuva: Patria/SecD-Day 2023.

Runsaan vuoden päästä Pasilan messukeskuksessa, tammikuussa 29.-30. 2025 järjestettävä seuraava SecD-Day esittelee uusinta suomalaista puolustus- sekä ilmailu – ja avaruusalan osaamista ja innovaatioita.

’’Tapahtuma sai jo ensimmäisellä järjestämiskerrallaan hyvän vastaanoton, ja sillä on kaikki mahdollisuudet kasvaa merkittäväksi tapahtumaksi jopa koko Pohjois-Euroopan alueella’’, arvioi Puolustus- ja Ilmailuteollisuus PIA ry:n pääsihteeri Tuija Karanko.

Tapahtumassa halutaan edistää edelleen alan tietämystä, esitellä uutuustuotteita ja palveluita sekä tukea myös Suomen vientiponnistuksia.  Ja siirtyminen Helsingin Messukeskukseen mahdollistaa myös tapahtuman pitkäjänteisen kehittämisen ja kasvun.

’’Yhdessä pystymme tarjoamaan suomalaiselle puolustusteollisuudelle erinomaisen näyteikkunan”, vakuuttaa myös Marcus Bergström Messukeskuksesta.

Tulevan tapahtuman käytännön järjestelyistä vastaa Suomen messut teollisuusjärjestö PIA ry:n toimeksiannosta ja kongressiosuudesta PIA ry, joka on  Suomessa toimivien puolustus-, ilmailu-, avaruus- ja turvallisuusteollisuuden yritysten etujärjestö. PIA on Teknologiateollisuuden toimialayhdistys ja sillä on kaikkiaan 160 jäsentyritystä.

Lisää: PIA (LINKKI), SecD-Day 2025 (LINKKI)

Kuvituskuva: Patria/SecD-Day2023