Satelliittimoduuli joka toimii kaikkialla maailmalla

Kiinalainen Quectel on saanut satelliittimoduulilleen sertifioinnit kaikilta alan johtavilta toimijoilta. Uusi CC200A-LB sisältää Orbcomm-yritykset IoT-yhteydet, jotka hyödyntävät amerikkalaisen Inmarsatin GEO-satelliittiverkoston L-taajuuskaistaa.

Quectelin CC200A-LB-moduuli tarjoaa maailmanlaajuisen verkkoyhteyden IoT-sovelluksiin, joissa matkapuhelinverkot voivat olla vain rajoitetusti saatavilla. Moduulin kyky tarjota keskeytymätön verkkopeitto varmistaa jatkuvan ja kustannustehokkaan viestinnän sekä etähallintaan missä ja milloin tahansa.

CC200A-LB noudattaa satelliittiverkkostandardeja Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Kanadassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Moduuli sopii esimerkiksi merenkulun, kuljetusalan, raskaan kaluston, maatalouden, kaivostoiminnan, öljyn ja kaasun seurantaan.

CC200A-LB voidaan yhdistää myös matkapuhelinverkkoa tukevaan moduuliin, joka mahdollistaa entistä kattavammin IoT-sovelluksien toiminnan. Uusi CC200A-LB sisältää amerikkalaisen IoT-yhteyksiä Orbcomm-yrityksen tuen. Yritys hyödyntää yhteyksissä Inmarsatin GEO-satelliittien L-kaistaa. Moduuli sopii myös kaksisuuntaiseen viestintään. Moduulia konfiguraatiot määritellään AT-komennnoilla.

Uutuusmoduli CC200A-LB on pakattu LCC+LGA-koteloon, jonka mitat ovat 37 × 38 × 3,35 millimetriä. Moduuli voidaan ostaa erikseen tai varustettuna sopivalla Quectel-antennilla.

Uuden  CC200A-LB:n lisäksi yritys on tuonut tarjolle useita muitakin satelliittiviestintämoduuleja. Esimerkiksi BG95-S5- ja BG770A-SN-moduulit on suunniteltu tukemaan sekä satelliitti- että matkapuhelinverkkoja ja tarjoavat kaikkialla IoT-sovelluksille kattavuuden. CC660D-LS on yhteensopiva uusimpien 3GPP NTN R17 -standardien kanssa.

Lisää: Quectel (LINKKI), tuotetiedot CC200A-LB (LINKKI), Orbcomm (LINKKI), Inmarsat (LINKKI)  ja Quectel-moduulien komponenttijakelijat (LINKKI, valitse EMEA-alue).