Tampereen konepaja- ja 3D-tulostuksen messut keräsivät 6708 kävijää

Kolmen teollisuusmessun kokonaisuus – Konepaja, Nordic Welding Expo ja 3D & New Materials – keräsi viime viikolla  Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen 236 näytteilleasettajaa ja 6708 kävijää.

“Haastavasta taloustilanteesta huolimatta messuilla saatiin positiivisia signaaleja konepajojen ja valmistavan teollisuuden tulevaisuudennäkymiin”, kertoo Tampereen Messujen liiketoimintajohtaja Mirkka Salmela.

Tapahtumassa palkittiin lisäksi monia alan  toimijoita valmistavan teollisuuden eri aloilta. Teknologiateollisuuden vuoden Plootu Fennica -ohutlevytuotteiden suunnittelukilpailun palkinnon sai innovaattori Pekka Koivukunnas ja teollinen muotoilija Jukka Mikkonen. Muotoilusarjan voittaja oli Netta Kandelin. Hitsausteknillinen Yhdistys jakoi myös tapahtumassa vuoden Hitsaushuippu-palkinnot alan yrityksille.

Seuraavan kerran Tampereen konepajatapahtuma järjestetään 17.-19.3.2026.

Kuva: Laitetoimittaja Vossi Group oli myöls mukana 3D-ratkaisuillaan. Tässä kuva edellisiltä Konepaja 2022 -messuilta. Kuvaaja Jyrki Kivimäki.