Langaton radioyhteys pienellä SIP-moduulilla

Nordic Semi pakkaa viimeisimmän nRF91-sarjan IoT-piiriperheen entistä pienempiin mittoihin. Uusi nRF9151 on tarjolla myös SiP-paketoituna. Mukana on SoC-piirin lisäksi eri IoT-radioita tukeva RF-etuosa sekä laajat virranhallintaosuudet.

Norjalaisen Nordic Semiconductorin nRF9151 tarjoaa suunnittelijoille aiempaa kompaktimman, esisertifioidun ja erittäin integroidun moduulin, joka sisältää kaikki tarvittavat ratkaisut langattomiin IoT-yhteyksiin.

Uusi nRF9151 sopii käytettäväksi esimerkiksi matkapuhelinverkkojen LTE-M- tai NB-IoT-yhteyksiin tai DECT NR+ ratkaisuihin. DECT NR+ soveltuu piirivalmistajan mukaan erityisesti massiivisten IoT-Mesh-verkkojen toteuttamiseen.

Uutuus on suunniteltu aiempiin nRF91-sarjan tuotteisiin mahtumaan 20 prosenttia pienempään tilaa. Pienen kokonsa ja virrankulutuksen lisäksi nRF9151 tukee luokan 5 lähtötehoa 20 dBm.  Lisäksi NRF9151 tukee aiempien nRF9161:n ja nRF9131:n ohjelmistoa, työkaluja ja samaa laiteohjelmistoa nRF Connect SDK:ssa.

Uuden moduulin volyymituotanto on vasta käynnistymässä, mutta valmistaja tarjoaa jo näytteinä valituille asiakkaille.

Lisää: Nordic Semiconductor (LINKKI), tuotetiedot (LINKKI), Nordic Semin DECT-NR-sivusto (LINKKI) ja tietoa DECT-NR+ (LINKKI) ja Nordic Semin jakelijat Suomen markkinoille (LINKKI).