Tehokkaampi 240 watin USB-demokortti auttaa

Komponenttijakelija Arrow on tuonut piirivalmistaja Infineonin kanssa uuden tehokkaamman 240 watin USB Power Delivery (PD) 3.1 -referenssikortin. Uutuus tukee Infineonin USB PD3.1 Source -kehityskorttia. Tarjolla on myös suunnitteluapua loppusovelluksen kehittämiseen.

Arrowin ja Infineon  USB Power Delivery (PD) 3.1 referenssikortin avulla voidaan hyödyntää 240 watin tehoa vaativien USB-lataussovelluksia. Se on laajennus Infineonin EZ-PDTM PMG1 -perheen ohjaimiin ja nostaa virransyöttöominaisuudet 140 watista 240 wattiin.

Uutuus hyödyntää 240 watin latauksessa 48 voltin jännitettä viiden ampeerin virralla. Referenssikortin avulla ansiosta suunnittelijat voivat olla markkinoiden ensimmäisten joukossa oman 240 W USB PD3.1 Source-Sink -ratkaisun kanssa.

240 watin uusi referenssisuunnittelukortti REF_ARIF240WS3 täydentää samojen piirien arviointikortti REF_XDPS2222_240W1.  Lisäksi Arrow lupaa tarjota teknistä apua yhdessä eInfochips-palvelun ja omien suunnitteluvoimien kautta.

Arrow esittelee uutta kehitysalustaa parin viikon päästä alkavilla Embedded World 24 -messuilla Nurnbergissä Saksassa.

Lisää: Arrow (LINKKI), Infineon (LINKKI) ja korttien tuotetiedot (LINKKI)

Kuvat: Arrow