Langattomat päivitykset teollisuusnosturiin

Konecranes tarjoaa tuleviin X-sarjan teollisuusnostureihin verkon kautta tehtävät päivitysominaisuudet. Yrityksen mukaan uutuus edustaa teollisuusnostureiden kehittyneintä kärkeä tulevina vuosina.

Ainutlaatuinen langaton päivitysominaisuus tarjoaa asiakkaille entistä suurempaa joustavuutta ja tarjoaa Konecranesille uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Uusi X-sarja on varustettu uusimmalla radio- ja ohjelmistoteknologialla sekä Konecranesin etäseurantaominaisuuksilla.

Uudet verkko-ominaisuudet mahdollistavat langattomien päivitysten ja parannusten ajamisen turvallisesti tulevaisuudessa. Ne ovat Konecranesin mukaan ensimmäinen laatuaan nosturivalmistuksessa. Kehitys kuvastaa myös yhdistettyjen laitteiden kasvavaa merkitystä materiaalinkäsittelyssä.

Tähän mennessä Konecranesilla on 53 600 yhdistettyä laitetta maailmanlaajuisesti. Tulevaisuudessa asiakkaat voivat  Konecranesin mukaan ostaa uuden nosturin ja päivittää sitä myöhemmin älykkäillä ominaisuuksilla. Tämä avaa myös yritykselle mahdollisuuksia kysynnän mukaan muuttuvien liiketoimintamallien hyödyntämiseen.

Konecranes ottaa jo tilauksia vastaan X-sarjalle ja ensimmäisten toimitusten odotetaan alkavan EMEA-alueella vuoden 2024 neljännellä neljänneksellä. Toimitukset muilla alueilla alkavat myöhemmin.

Kuva: Konecranes