Teknologiakisa elektroniikkakehittäjille

Komponentteja ja muuta ammattielektroniikkaa Internetissä kauppaava TME on organisoinut Tech Master Event Tournament ’24 -teknologiakisan, jonka  avulla kuka tahansa voi saada kisan lisäksi aivan uudenlaista julkisuutta kehitysprojektilleen ja tuoteideoilleen. Mukana on myös ideointisivusto tekniikkajuttuineen.

Puolalaisen Transfer Multisort Elektronikin Tech Master Event Tournament ’24 -kisaan voivat ilmoittautua mukaan  kaikki kehittäjät ammattilaisista aloittelijoihin. Kisassa voi nousta järjestäjien mukaan vaikka Arduino Cloud -pilvipalveluiden ja ratkaisujen huippukehittäjäksi.

Parhaiden ideoiden kehittäjille luvataan rahapalkintojen lisäksi myös mainetta ja kunniaa kisan nettisivuilla.  Koko vuoden jatkuvaa kisaa varten nettiin on toteutettu nettisivusto, johon on kerätty kisaan osallistumisen lisäksi mukaan lähteville soveltuvaa tekniikkatietoutta.

Lisää: TME:n Tech Event Tournament ’24 -sivusto (LINKKI) ja teknologia kisan taustoja (LINKKI).

Kuvituskuva: Shutterstock