Uusi toimitusjohtaja suomalaiseen tietoturvayritykseen

Yritysten tietoturvaan keskittynyt WithSecure on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajaksi DI Antti Koskelan. Hän on toiminut yhtiön väliaikaisena vetäjänä huhtikuusta 2024 asti kun aiempi toimitusjohtaja Juhani Hintikka erosi tehtävästään.

F-Securena aiemmin tunnettu WithSecure on nimittänyt Antti Koskelan (DI, Sähkötekniikka) yhtiön toimitusjohtajaksi 1. heinäkuuta 2024 alkaen.

Koskela on toiminut myös WithSecuren tuotejohtajana ja johtoryhmän jäsenenä vuonna 2021. Hänellä on myös kokemusta teknologia ja kehitystehtävistä Nokian verkkoryhmässä, konsulttiyritys Comptelissa ja sekä verkko-operaattori Elisalla.

“Koskelalla on vahva näyttö kansainvälisen ohjelmistotuoteliiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä, yritysstrategioiden implementoinnista ja tuottavuuden lisäämisestä,” sanoo yhtiön hallituksen puheenjohtaja Risto Siilasmaa.

WithSecure syntyi vuosi sitten, kun F-Securen kuluttaja- ja  yrityspuoli eriytettiin omiksi yrityksiksiin. Alkuperäinen kuluttajamyynti jäi F-Secure-nimen alle ja yritysohjelmistot uuteen WithSecureen.

Kuvat: WithSecure