Sykkeenmittaus ranteesta yleistyy

Sykkeenmittaus ranteesta yleistyy sporttikelloissa. Uusin on Polar M200 -juoksukello. jossa on mittaus sekä harjoittelu- ja aktiivisuusominaisuuksien lisäksi sykkeenmittaus suoraan ranteesta. Polar tarjoaa edelleen sykevyön sitä tarvitseville.

Polar M200 on vedenkestävä juoksukello, jonka GPS:n avulla käyttäjä voi mitata nopeutta ja matkaa. Se mittaa myös päivittäistä aktiivisuutta sekä unen kestoa ja rauhallisuutta. Kellossa on vaihdettavat rannekkeet kahdessa koossa eri värisinä.

Uutuusmallissa on Polarin oma, Suomessa kehitetty, rannesykkeen mittaus kahdella ledillä. Täyteen ladattuna M200:n akku kestää kuusi tuntia GPS ja optinen sykkeenmittaus päällä tapahtuvaa harjoittelua. Kellonäkymässä aktiivisuuden mittauksella akku kestää jopa 30 päivää.

Kellon pyöreä muoto mukailee analogisen kellon muotoa ja siksi myös päivittäinen aktiivisuusgraafi kiertää kellon mukaisesti näytöllä. Kellon voi yhdistää puhelimeen saadakseen älykkäät ilmoitukset tulevista puheluista, viesteistä, kalenterihälytyksistä ja sosiaalisen median ilmoituksista.

Uutuuden hinta on 149 euroa ja sitä on saatavissa mustana ja punaisena. Valkoinen ja keltainen tulevat myyntiin marras-joulukuussa.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639