Uusi ammattilehti kehittäjille

Uusiteknologia.fi

Suomi tarvitsee uusinta teknologiaa ja uusia ajatuksia sekä entistä enemmän käytännön tietoa teknologian soveltamisessa. Teknologia15-messuilla esiteltiin uusi tuotekehittäjille ja suunnittelijoille suunnattu UusiTeknologia-ammattilehti, joka rakentuu netin lisäksi some-kanavista ja suomalaista tutkimusta esittelevästä printtilehdestä sekä koulutustapahtumista. Nettipalvelun sisältö laajenee vielä runsaasti loppuvuoden aikana.

Suomessa ei ole ollut vuosiin uuden tekniikan kehittäjiin syvällisesti keskittyvää ammattilehteä. Nyt sellainen on tulossa kaikissa median muodoissa netistä someen ja printistä uusien tekniikoiden workshoppeihin.

Uutta nousua rakentavat suunnittelijat ja tuotekehittäjät tarvitsevat kansainvälisen tason tietolähteen, joka tarjoaa heille oikeasti hyödyllistä tietoa ja ideoita uusien tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Suomalaiset tuotekehittäjät ja suunnittelijat ansaitsevat uutistarjonnan lisäksi tietoa, joka taustoittaa tulevaa kehitystä, antaa ideoita ja esittelee uusia tekniikoita sekä kertoo mitä uusia tuotteita ja palveluita on tulossa.

Uusi kehittäjämedia tulee tarjoamaan teknologiatietoa, jota aiemmin ei ole juurikaan suomen kielellä ollut tarjolla. Uusiteknologia.fi:n sisältö laajenee lähikuukausina huipputekniikan uutisista ja tapahtumista tekniikan suunnittelijoille ja tutkijoille tarkoitettuihin asiantuntija-artikkeleihin. Ensi vuoden aikana ilmestyy myös Suomi tutkii-printtilehti ja koulutustilaisuuksia.

Voit tilata tulevan Suomi tutkii -printtilehden ja Uusiteknologia.fi:n uutiskirjeen veloituksetta osoitteesta www.uusiteknologia.fi/tilaus/. Toimi heti niin varaat eturivin paikat uusimpaan teknologiatietoon!  Tekniikan ammattilaisille palvelu täysin ilmaista.

www.uusiteknologia.fi on netin lisäksi Twitterissä ja Facebookissa – liity seuraajaksi ja käy peukuttamassa!