Älä hermostu – sivustoa viritetään vielä!

Uusiteknologia.fi-nettisivuston asua ja rakennetta viritetään lähiviikot, joten älä hermostu vaikka jokin osa ei toimisikaan kuten haluat tai linkki antaisi virheilmoituksen. Sivuston sisältöä myös kehitetään  koko loppuvuoden ajan, jotta se olisi iskussa heti ensi vuoden alusta lähtien.

Sivuston toiminnallisuuksien lisäksi olemme tuomassa ensi vuoden alkupuolella mukaan nykyistä enemmän tuotekehittäjille suunnattua materiaalia ja teknisiä artikkeleita. Uutistuotanto siirtyy päivittäiseen tahtiin ensi vuoden alusta lähtien.

Voit olla mukana uuden nettisaitin rakentamisessa ja lähettää (linkki) kommentteja ja parannusehdotuksia toimitukselle. Samalla voit tilata ilmaiseksi viikkokirjeemme ja toukokuussa 2016 ilmestyvän upean Uusiteknologia.fi -lehden.

Tuleva Suomi tutkii -printtilehti tulee kertomaan laajalti suomalaisesta uuden teknologian tutkimuksesta ja tuotekehityksestä aina teolliseen internetistä koneohjauksiin ja langattomiin ratkaisuihin. Mukana tulee olemaan opas tutkimus- ja testauspalveluiden ostamiseen.