Langattoman latauksen piiri pienlaitteisiin

Linear Technologyn LTC4123 on 30 milliwattinen langattoman latauksen vastaanotinpiiri sekä vakiovirta/vakiojännitteinen lineaarinen laturi  pienlaitteiden NiMH-akuille. Sovellusalueita ovat kuulolaitteiden lisäksi muut puettavan elektroniikan sovellukset.

Linear Technologyn LTC4123 mahdollistaa täysin koteloitujen tuotteiden latauksen samalla kun poistaa liittimet pienikokoista, esimerkiksi kuulolaitteista ja vastaavista ihmisen keholle tulevista laitteista.linearkuulolaitelataus

Piirin avulla voi myös ladata NiMH-akkuja, joita käytetään esimerkiksi liikkuvissa tai pyörivissä laitteissa. Yhdistetty laturi- ja tehonhallintapiiri sopii kokonsa puolesta (2 x 2 DFN) myös älykortteihin ja kuntoilun laitteisiin.

Ulkoinen ohjelmointivastus voi asettaa latausvirran jopa 25 milliampeeriin. Lämpötilakompensoitu latausjännite suojaa NiMH-akkua ja estää ylilatauksen.

Piirillä on myös sinkki-ilmapariston tunnistava toiminto ja se osaa toimia vaikka sovelluksessa olisi sen ohella NiMH-akku. Piiri myös estää sinkki-ilmapariston latauksen tai väärin asetettujen paristojen käytön.

LTC4123 keskeyttää latauksen, jos lämpötila on liian kuuma tai liian kylmä. Sisäinen ajastin tarjoaa myös aikaperusteisten irtautumisen.

Lisää tietoa: Linear Technologyn tuotesivu.

linearltc4123