Laajennettua käyttövarmuutta mikroihin

Fujitsun uudet laajennetun käyttövarmuuden Extended Lifecycle -emolevyt soveltuvat lähes teollisuusmaiseen käyttöön. Ne on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön ja jopa +50 asteen ympäristölämpötiloihin.

Fujitsun uudet emolevyt D3402-B ja D3417-B tukevat Intelin kuudennen sukupolven Intel Core -prosessoreita ja mahdollistavat DDR4-muistin käytön.
Intelin 100er -piirisarjat mahdollistavat myös tehokkaampia suorittimia samalla tehonkulutusta vähentäen.

Perussuunnitelma on luoda vakautta ja energiatehokkuutta pienemmillä korttilevyillä mutta laadukkaiden komponenttien tiheällä asennuksella. Siten tehonkulutus laskee, asennetut osat ovat vähemmän alttiita lämpökuormalle ja elinkaari pitenee.

Molemmat D3402-B ja D3417-B emolevyt tukevat kolmea digitaalista videolähtöä, joista kaksi Display Port 1.2 mahdollistavat 4K-resoluution 60 hertsillä. Toinen ominaisuus on tarjota M.2 portti, jolloin on mahdollista jättää pois 2,5 tuuman -korttipaikka sekä lisäjohdotukset virransyöttö- ja datalinjat.

D3402-B Intelin Q170 piirisarjassa on Intel Active Managementin (iAMT) -hallinta ja vPro-ominaisuus. Kortti tukee jopa 64 gigatavun muistia ja sisältää monitasoinen vahtikoiratoiminnon.

Vastaavasti D3417-B Intelin C236 -piirisarjalla antaa mahdollisuuden käyttää tehokkaita Xeon-suorittimia, jotka suovat myös ECC-virheidenkorjauksen muisteille. Kortilla on myös laajemmat SATA:n ja Xeonin tuki. Fujitsu D3417-B on integroitava vaihtoehto ulkoisille työasemille tai lähtötason palvelimille.

Molemmille emolevyille on laaja taattu kolmen vuoden saatavuus. Tuoteturvallisuus varmistetaan CSA sertifioinnin standardin 60 950 mukaisesti. Tämän ja 24/7-toiminnan ansiosta jatkuva käyttö, esimerkiksi korkean käytettävyyden sovelluksissa kuten sairaaloissa tulee mahdolliseksi.

LISÄÄ: Fujitsun tuotesivulta (LINKKI) ja jakelijoilta Rutronik (LINKKI)