Analysointiohjelmisto langattomien verkkojen mittaamiseen

Langattomien verkkojen ja laitteiden suorituskykyä mittaava Bittiumin SafeMove Analytics 3.0 on saatavissa myös erillisenä. Aiemmin se oli osa SafeMove Mobile VPN-pakettia. Ohjelmisto tukee nyt myös Android-laitteita.

Bittiumin SafeMove Analytics -ohjelmiston tarjoaa reaaliaikaiset ja historialliset tiedot kannettavien laitteiden sijainnista ja verkkoyhteyksien toimivuudesta. Tieto mahdollistaa päätösten tekemisen esimerkiksi parhaan matkapuhelinverkko-operaattorin valinnassa sekä auttaa parantamaan liikkuvien työtekijöiden tehokkuutta ja käyttäjäkokemusta.

Bittium SafeMove Analytics koostuu kolmesta osasta: tiedonkeruumoduulista, analytiikkapalvelimesta sekä käyttöliittymästä. SafeMove-ohjelmisto kerää yhteyksiin liittyvää tietoa erilaisista lähteistä palvelimen tietokantaan, jota voi tutkia uudenaikaisen, dynaamisen web-käyttöliittymän kautta.

”Karttoja voi vierittää ja zoomata saumattomasti ja niistä saa koottua yhteyksiin liittyviä tietoja, kuten tiedonsiirtodataa valikoiduilta maantieteellisiltä alueilta,”kertoo  Bittiumin SafeMove -ratkaisuista vastaava Juha Eskelin.

SaveMove-ohjelman kaikki näkymät ja raportit ovat muokattavissa ja ne voidaan räätälöidä eri henkilöiden ja roolien tarpeiden mukaan. Nämä tiedot auttavat Bittiumin mukaan organisaatioita ymmärtämään missä, milloin ja miten laitteita on hyödynnetty. Saatua tietoa voidaan hyödyntää raportoinnissa ja vianmäärityksissä.

LISÄÄ: Bittium Oyj (LINKKI) ja  tuotetieto (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille -Lue ilmaiseksi verkossa!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016