Turun startup-tapahtuma järjestetään myös ensi vuonna

Turussa ensimmäistä kertaa järjestetty startup-festivaalin The Shift oli järjestäjän mukaan menestys. Turun linnan puitteissa oli testattavana puheiden lisäksi myös virtuaalitodellisuuden ja terveysteknologian viimeisimpiä uutuuksia.

“Uusi ja vanha löivät kättä. Historiallisessa ympäristössä kuulimme sellaisista teknologioista ja liiketoimintamalleista, jotka ovat vasta nousemassa suuren yleisön tietoisuuteen”, sanoo tapahtuman projektipäällikkö Alexander Törnroth.

Uusia yhteistyösuhteita solmittiin järjestäjän mukaan hyvässä hengessä ja hymyssä suin. Sijoittajat ja startupit tapasivat toisensa esimerkiksi kävelyllä puistossa, sähköautoajelulla ja hiekkalaatikolla.

Seminaarin ensimmäisen päivän illan kruunasi Kakolan jatkot. Puitteet olivat elokuvamaiset ja kävijät juhlivat yömyöhään asti. Businessfestivaalin tavoitteet olivat kunnianhimoisia sekä osanottajien että yhteistyökumppaneiden suhteen.

Osanottajilta festivaali sai todella hyvää palautetta. tapahtumaan myytiin yli tuhat pääsylippua ja näytteilleasettajia oli 90. Tapahtumassa pidetitin 18 keynote-esitystä ja panelisteja oli 24.

Startup-tapahtuma The Shift järjestetään ensi vuonna Turun linnassa 31.5.-1.6.2017.

LISÄÄ: Turun startup-festivaali keräsi tuhat (LINKKI, 31.5.2016 Uusiteknologia.fi) ja kuvia tapahtumasta (LINKKI).

Päivitetty 3.6.2016

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille -Lue ilmaiseksi verkossa!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016