Ixonos hakee nostoa virtuaalimaailmoista

Ixonos hakee uutta osaamista virtuaalitekniikasta. Yritys lähtee yhteistyöhön 3D-animointiin ja tietokonegrafiikkaa tuottavan animaatiostudio Undon kanssa.

Kumppanuuden avulla Ixonos pyrkii edistämään seuraavan sukupolven digitaalisten ja visuaalisten ratkaisuiden kehittämistä. Niitä ovat muun muassa virtuaalitodellisuuden (VR), lisätyn todellisuuden (AR) sekä animaatioiden sovellukset.

“Yhdessä Undon kanssa voimme rikastaa tarjontaamme VR:n, AR:n ja animaatioiden avulla ”, Ixonosin toimitusjohtaja Sami Paihonen sanoo. Yhä useammissa digiprojekteissa vaaditaan visuaalisia elementtejä.

Tulevaisuudessa virtuaalitodellisuus tai lisätty todellisuus tarvitsee myös animaatio-osaamista. ’’Yhdessä voimme tarjota visuaalisesti ja toiminnallisesti tajunnanräjäyttäviä asioita”, sanoo helsinkiläisen Undon toimitusjohtaja Ville Rousu.

Kuva: Ixonos.fi

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille -Lue ilmaiseksi verkossa!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016