Ilmianna paras mobiilipalvelu – IoT ja M2M mukana

Parhaiden mobiilipalveluiden etsintä käynnistyy. Sarjoja on teollisen internetin ja M2:n ratkaisuista aina Windows 10 mobile -sovelluksiin. Voittajat palkitaan Slush-tapahtumassa marraskuussa Helsingissä.

Paras Mobiilipalvelu -kilpailun järjestävät Teleforum ja Teknologiateollisuus ja sen tukijoina on laaja joukko elinkeinoelämän toimijoita. Kilpailun sarjat vaihtelevat vuosittain ajankohtaisten teemojen mukaan.

Vuonna 2016 esillä ovat muun muassa My Data -konseptiin ja esineiden internetiin perustuvat palvelut sekä suomalaisten matkapuhelinoperaattorien uutta Mobiilimaksu-nimistä maksamisen ratkaisua hyödyntävät palvelut.

Mukana kilpailussa voivat olla kaikki vuonna 2016 markkinoilla olevat mobiilipalvelut, jotka ilmoitetaan kilpailuaikana kilpailusivustolle. Kuka tahansa voi antaa ehdotuksensa seitsemässä kilpailukategoriassa. Kilpailun päätuomarina toimii liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner.

LISÄÄ: Äänestä sovellus (LINKKI)

 

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille -Lue ilmaiseksi verkossa!