Taajuusmuuttaja koneenrakentajille

Schneider Electric on kehittänyt koneenrakentajille suunnatut Altivar Machine ATV320 -taajuusmuuttajat. Uuden sarjan tehoalue on 0,18 – 15 kilowattia.

Schneider Electricin uuden ATV320-taajuusmuuttajasarjan kirja- ja kompaktimallin rakenne sekä muoto tarjoavat joustavuutta laitteen sijoittamiseen.  Uutuudessa on liitännän yleisimpiin Ethernet- ja sarjaliikennepohjaisiin verkkoihin.

EtherNet IP:n ja CANopenin kautta taajuusmuuttaja voidaan integroida Schneider Electric Machine Struxure -ympäristöön sekä PLCopen-toimintoihin.

Uudet mallit tarjoavat tarkan ohjauksen asynkroni- ja synkronimoottoreille. IEC 60721-3-3 luokan 3C3 -vaatimukset täyttävä piirikorttisuojaus, varmistaa koneen toiminnan valmistajan mukaan vaativissakin olosuhteissa.

Luotettava toiminta taataan ympäristölämpötilaan 50 °C:ta asti täydellä suorituskyvyllä ja tehonalennuksella 60 °C:een asti.

Koneenrakentajille on vakiona. STO (Safe Torque Off) ja lisäksi neljä muuta turvatoimintoa, jotka auttavat Schneiderin mukaan saavuttamaan koneen suunnitelussa direktiivin 2006/42/EC-vaatimukset.

Sovellusaluita taajuusmuuttajasarjalle ovat materiaalinkäsittely ja -työstö, pakkaussovellukset, nostokäytöt, tekstiiliteollisuus ja erilaiset muut koneiden mekaaniset toimilaitteet.

 LISÄÄ: Schneider Electric Finland (LINKKI) ja tuotesivu (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille -Lue ilmaiseksi verkossa!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639