Alihankinta hakee yhteyttä startup-yrittäjiin

Metalli- ja alihankintateollisuus hakee uudenlaista virtaa pienistä startup-yrityksistä. Tampereen messut järjestää syyskuussa Alihankinta- messujen yhteydessä startup-henkisen AlihankintaHeat-tapahtuman. Mukaan otetaan parikymmentä pienyritystä, joilla on tarjota ratkaisuja ja uusia näkökulmia teollisuusyritysten tarpeisiin.

Tampereen Alihankinta-messut järjestetään Messu- ja Urheilukeskuksen 27.–29.9.2016. Keskiviikkona 28.9. järjestetään Alihankinta HEAT-tapahtuma, jonka toivotaan kokoavan yhteen teollisuuden yrityksiä, startuppeja ja valmistavan teollisuuden asiantuntijoita ja päättäjiä.

Alihankinta HEAT-tapahtumaa edeltää jo maanantaina ja tiistaina 26.–27.9.2016 talihankintaheat_kuvaoteutettava HeatCamp, jossa startupit pohtivat yritysten etukäteen antamia haasteita.

’’Sitä voi kuvailla hackathon-meiningillä toteutetuksi ratkaisukeskeiseksi innovaatiorutistukseksi’’, sanoo mukana olevan RAG Oy:n toimitusjohtaja Mika Pirttivaara.

RAG:n hallituksen puheenjohtaja Mikael Jungnerin mukaan teollisuus on jo pitkään tarvinnut oman Slush-henkisen tapahtuman.

’’Tarvitaan uusia kohtaamisia teollisuusyritysten johdon ja asiantuntijoiden sekä innovatiivisten kasvuyrittäjien välille’’, Junger arvioi

Alihankinta HEATin toteuttavat yhteistyössä Tampereen Messut Oy:n Finland Events ja Rapid Action Group Oy (RAG).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa!