Holografia-tekniikalla uusia koulutusideoita

Neste on julkistanut futuristisen oppimiskokonaisuuden EduCyclen, jonka avulla voidaan simuloida hiilen kiertokulkua maapallon ekosysteemissä. Holografista teknologiaa hyödyntävä EduCycle on tulevaisuuden modulaarinen oppimistyökalu.

Tuoteidea EduCycle on osa Nesteen Pre-order the Future -hanketta, jonka tuloksena yksi viidestä tuote- tai palveluinnovaatiosta pääsee jatkokehitykseen syksyllä 2016.Valitun tuotteen tai palvelun prototyypin odotetaan valmistuvan keväällä 2017.

nestemobiiliwww
Nesteen Pre-order the Future -innovointihanke jakautuu viiteen aihealueeseen: julkiset tilat, viihde, matkustaminen, oppiminen ja digitaaliset palvelut.

EduCycle on interaktiivinen, holografinen simulaatio, jota lisätty todellisuus (augmented reality) -teknologia tehostaa entisestään ja luo mukaansatempaavan kokemuksen.

Hankkeen edetessä Neste haluaa luoda todellisen tuote- tai palveluinnovaation, joka lisää tietoisuutta uusiutuvien materiaalien tuomista mahdollisuuksista.

Nesteen Pre-order the Future -hanke käynnistyi huhtikuussa 2016. Kuka tahansa voi osallistua hankkeeseen äänestämällä suosikkikonseptiaan syyskuuhun 2016 mennessä, jonka jälkeen hankkeen tuomaristo valitsee jatkokehitykseen menevän voittajakonseptin.

LISÄÄ: Nesteen Pre-order the Future -hanke (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639