Tieto hakee kasvua digikokemuksesta

Tieto kasvaa uusimman osavuotiskatsauksen perusteella ohjelmistopohjaisten toimialatuotteiden kautta. Yritys aikoo panostaa pilvipalveluihin, digitaaliseen asiakaskokemukseen, teolliseen internetiin ja tietoturvapalveluihin.

Tiedon toisen neljänneksen liikevaihdon kasvu oli 4,7 prosenttia 381 miljoonaan euroon. Oikaistu liikevoitto oli 35,8 miljoonaa euroa, jossa on kasvua 9.4 prosenttia. Uusista alueista huolimatta IT-palvelut toi edelleen pääosan voitosta eli 32,4 miljoonaa euroa.

Toisella neljänneksellä erityisen vahvan tuloksen tekivät ohjelmistopohjaiset toimialaratkaisut sekä konsultointi ja integraatiopalvelut. Lisäksi finanssipalveluissa kehitys oli jälleen kerran hyvä, kommentoi toimitusjohtaja Kimmo Alkio tulosta.

Uusien tilausten määrä oli toisen neljänneksen lopussa 326 miljoonaa euroa ja tilauskanta 1 757 miljoonaa euroa. Yritys uskoo uusien tilausten vahvistuvan toisella vuosipuoliskolla.

Yritys investoi muun muassa pilvipalveluihin, digitaaliseen asiakaskokemukseen, teolliseen internetiin ja tietoturvapalveluihin.  Yritys jatkaa investointeja myös ohjelmistopohjaisiin toimialaratkaisuihin.

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639