Uusi 3D-tulostustapahtuma Tampereelle

Viime huhtikuussa Vantaalla järjestettiin ensimmäiset Nordic 3D Expo -messut. Nyt Tampere saa oman 3D-tulostustapahtuman lokakuussa. Tapahtuman takana on Pirkanmaalle 3D-innovaatiokeskusta rakentava 3DSTEP.

3DSTEP odottaa uuteen tapahtumaan kävijöiksi teollisuuspäättäjiä, liiketoiminnan kehittäjiä, tuotesuunnittelijoita, kehitysinsinöörejä, tutkijoita ja kaikkia niitä jotka haluavat olla mukana valmistuksen vallankumouksessa tulevaisuudessa.

3dstepTampere-talossa 4-5.10.2016 järjestettävän tilaisuuden pääteemat ovat metallien tulostus sekä suunnittelu. Seminaarien lisäksi järjestetään pienimuotoinen näyttely, jossa on yli 20 näytteilleasettajaa.

Seminaari on maksullinen, mutta näyttely on vapaa kaikilla halukkaille. Kahden päivän konferenssissa on viisi keynote-puhetta, yli 30 työpajaa ja luentoa sekä kaikkiaan yli 30 alansa asiantuntijaa. Tapahtumassa järjestetään myös paneelikeskustelu pohjoismaisen valmistuksen tulevaisuudesta.

Vantaan Nordic3DExpo saa järjestäjän mukaan jatkoa ensi vuonna. Tapahtumapaikka ja aika luvataan kertoa myöhemmin. Ensimmäinen Nordic 3D Expo keräsi yli tuhat kävijää. Näytteilleasettajia oli noin 40. Tapahtuman yhteydessä järjestettiin tietoiskuja ja Suomen Pikavalmistusyhdistys Firpa:n vuosiseminaari.

LISÄÄ: 3DSTEP-tapahtuma  (LINKKI) ja Nordic 3D Expo (LINKKI)

Kuva: 3D-tulostus on esillä erikoistapahtumien lisäksi alihankinta- ja teknologiamessuilla. Kuva Las Vegasin CES2015-tapahtumasta.

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639