Nokian teknologiayksikön johtaja eroaa

Nokian patentti-  ja tutkimustoimintaan keskittyneen liiketoimintaryhmän johtaja Ramzi Haidamus jättää yhtiön. Seuraajan hakuprosessi käynnistetty. Nokia Technologiesin Brad Rodrigues on nimitetty liiketoimintaryhmän väliaikaiseksi johtajaksi.

Nokia julkisti tänään, että Nokia Technologies -liiketoimintaryhmän johtaja ja yhtiön johtokunnan jäsen Ramzi Haidamus eroaa Nokian johtokunnasta. Haidamus jatkaa yhtiön palveluksessa syyskuun loppuun asti siirtymävaiheen sujuvuuden varmistamiseksi, minkä jälkeen hän jättää yhtiön tavoitellakseen uusia mahdollisuuksia.

Tämän muutoksen myötä Nokian johtokuntaan kuuluvat syyyskuun alusta alkaen Rajeev Suri, Timo Ihamuotila, Samih Elhage, Federico Guillén, Basil Alwan, Bhaskar Gorti, Hans-Jürgen Bill, Kathrin Buvac, Ashish Chowdhary, Barry French, Marc Rouanne ja Maria Varsellona.

Nokia Technologies -liiketoimintaryhmän strategiasta ja liiketoiminnan kehityksestä vastaava johtaja Brad Rodrigues on nimitetty liiketoimintaryhmän väliaikaiseksi johtajaksi. Uuden johtajan hakuprosessi on käynnistetty. Nokian tiedotteen mukaan johtajalta edellytetään tarvittavaa teknologista, tuote- ja kaupallista osaamista.

Kuva: Nokia

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639