Philips ja Qualcomm terveysalan IoT-yhteistyöhön

Philips ja mobiilitekniikoita kehittävä Qualcomm lähtevät strategiseen yhteistyöhön edistääkseen personoituja terveydenhoidon palveluita etäohjaukseen ja -seurantaan. Samalla ne valmistautuvat uudenlaiseen lääketieteen teolliseen internetiin (the Internet of Medical Things).

Philips ja Qualcommin terveydenhoitoon keskittynyt Life  ovat sopineen teknologiayhteistyöstä edistääkseen kummankin osapuolen terveydenhoidon ratkaisujen kehittämiseksi. Kehitys on kohti entistä verkottuneempaa toimintaa.

Esimerkiksi Qualcomm Lifen 2net Platform toimii jatkossa lääketieteellisten laitteiden liitettävyyspalveluna Philips HealthSuitelle sekä muille pilvipalveluita hyödyntäville laitteille, sovelluksille ja terveydenhoidon digityökaluille.

Ratkaisu takaa Philipsin mukaan myös pääsyn moniin siihen yhdistettyihin laitteisiin, kuten lääkeannostelijoihin, bioantureihin, hengityskoneisiin, verenpainemittareihin, hoitotesteihin ja glukoosimittareihin.

Philips tulee hyödyntämään Qualcommin 2net Platformia sekä omiensa että kolmansien osapuolten laitteiden yhdistämiseen. Samalla sen avulla käyttäjä voi luoda kustomoituja hoito-ohjelmia, yhdistää useampia laitteita ja luoda kattavampia potilasprofiileja.

Esimerkkinä yhteistyön implementoinnista toimii pian julkaistavan Philipsin Trilogy hengityskoneen (kuvassa) ja Care Ochestrator hoidonhallinta-sovelluksen yhdistäminen keuhkoahtaumapotilaiden hoidon parantamiseksi.

Osana yhteistyötä Qualcomm Life pääsee hyödyntämään Philips HealthSuitea globaalina datanhallinnan ja –säilöntäratkaisuna. Sen kautta Philipsin asiakkaat pääsevät myös helpommin yhdistelemään ja analysoimaan kertynyttä terveysdataa.

Philips ja Qualcomm julkistivat yhteistyönsä alkuviikosta järjestetyssä Qualcomm Lifen Connected 2016 -konferenssissa San Diegossa.

LISÄÄ: Qualcomm Lifen Connected 2016 (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639