Tiedonkeruunappi lämpötilan seurantaan

Maxim Integratedin DS1925 iButton lämpötilaloggeri on vahvasti suojattu moduuli, joka mittaa lämpötilaa ja tallentaa tulokset halutulla nopeudella moduulin muistiin. Järjestelmä sopii esimerkiksi elintarviketurvallisuudessa, biotieteissä sekä lääketieteen ja farmasian tuotteiden seurannassa.

Jokaisella Maximin iButton-loggierilla on 64-bittinen rekisteröintinumero, mikä mahdollistaa sen jäljitettävyyden. Kestävä ruostumattomasta teräksestä valmistettu 17,35 x 5,89 millimetrin kokonaisuus on erittäin kestävä iskujen lisäksi ympäristöhaittoja, kuten likaa ja kosteutta vastaan.

Maximin keruunappiin voi tallentaa yhteensä 122 kilotavua 8-bittisiä lukemia tai 61 kilotavua 16-bittisiä lukemia tasavälein, jotka vaihtelevat 5 minuutista 273 tuntiin. Lisäksi DS1925 tarjoaa 512 tavua haihtumatonta muistia tallentamaan sovelluskohtaisia tietoja.

Moduuli konfiguroidaan ja kommunikoi isäntälaitteen kanssa sarjamuotoisella 1-Wire-protokollalla. Suunnittelijat voivat ohjelmoida laitteen aloittamaan tietojen keruun heti, viiveellä, tai lämpötilahälytyksestä.

DS1925 tarjoaa ± 0,5 Celsius-asteen tarkkuuden -40 –  +85 asteen lämpötila-alueella. Laite osaa tarkkailla myös akun elinikää ja säilyttää tulokset vaikka akku ehtisi loppuisi ennen vaihtoa.

DS1925EVKIT Thermochron iButton Starter Kit -kehityssarja, joka sisältää peruslaitteet nopeaan evaluointiin sekä iButtonin-keräimen. Siihen voi ladata ilmaiseksi 1-Wire ajurit ja OneWireViewer esittelyohjelman kommunikoida helposti iButtonin kanssa PC:n USB-portin kautta.

 LISÄÄ: Maximin iButtom-sivusto (LINKKI), iButtom-kehityskitti (LINKKI, Mouser) ja muut jakelijat (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639