Kasvu vie Piilaaksoon – Finnair tuo Slushiin

Suomalainen pk-yritysten kasvun sparrausohjelma jakaa ensimmäistä kertaa Kasvu Open Gaselli-palkinnon, joka vie kymmenen kasvunäkymiltään lupaavinta suomalaisyritystä viideksi päiväksi Piilaaksoon tammikuussa 2017. Finnair tuo puolestaan Helsinkiin marraskuussa suoralla lennolla San Franciscosta 300 amerikkalaisyrittäjää.

Yritykset valitaan 80 Kasvu Open -finalistin joukosta, joka koostuu eri toimialoilta ja eri puolilta Suomea Kasvu Openiin tänä vuonna osallistuneiden kasvuhaluisten yritysten parhaimmistosta.

Viisi parasta yritystä saa matkan ilmaiseksi ja viidelle seuraavaksi parhaalle yritykselle tarjotaan matka edullisesti. Tuhansien eurojen arvoisen palkinnon saajat julkistetaan toimintakauden huipentavassa Kasvu Open Karnevaalissa lokakuussa.

Matkalla yritykset saavat omille kasvusuunnitelmilleen räätälöidyn ohjelman, tilaisuuden luoda kontakteja paikallisten sijoittajien kanssa sekä intensiivistä sparrausta huippuluokan asiantuntijoilta.

Yritykset saavat itselleen myös näkyvyyttä Nasdaqin videoscreenillä New Yorkin Times Squarella.

Kasvu Open Gasellipalkinnon mahdollistavat teknologiapörssi Nasdaq, Boardman 2020, Finnair, East Consulting, KPMG, Sherpa sekä Jyväskylän ammattikorkeakoulu.

Finnair tuo 300 piilaaksolaista Slushiin

Finnairin tuo yhteistyössä Slush-tapahtuman kanssa San Franciscosta kolmesataa osallistujaa marraskuun startup-tapahtumaan.  “Lennätämme San Franciscosta noin 300 yrittäjää, sijoittajaa ja puhujaa ensimmäistä kertaa Suomeen tutustumaan pohjoismaisiin kasvuyrityksiin Slushissa.

Suorilla lennoilla on yllättävän suuri merkitys siihen, mitä ihmiset maailman toisella puolella ajattelevat Helsinkiin matkustamisesta”, sanoo Slushin toimitusjohtaja Marianne Vikkula. Nyt Slushin yhteyteen toteutetaan myös urheiluteknologian Smash-tapahtuma, jonka uskoisi kiinnostavan myös piilaaksolaissijoittajia.

LISÄÄ: Kasvu Open (LINKKI), Slush16 (LINKKI) ja Smash16 (LINKKI)

Kuva: Finnair

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639