Paikantava hätälähetin autoon

Amerikkalaisen Splitsecndin paikantavan hätälähettimen voi asentaa jälkikäteen mihin tahansa ajoneuvoon. Teleoperaattori Orange tarjoaa laitteeseen langattomat yhteydet, mikä takaa, että älykkäät hälytyspalvelut toimivat kaikilla. Lähetin asennetaan ajoneuvon 12 V:n liitäntään.

Splitsecnd onnettomuushälytin tarjoaa autoon automaattisen kolaritunnistimen, ympärivuorokautisen hälytyspalvelun, tienvarsipalvelun ja reaaliaikaisen GPS-seurannan. Laitteisiin on asennettu Orangen SIM-kortit, mikä takaa sen, että Splitsecndin hälytyspalvelu tulee apuun heti kun sitä tarvitaan, missä päin maailmaa tahansa.

Ajoneuvon kuljettaja saa muutamassa sekunnissa yhteyden Splitsecndin hälytyskeskuksen. GPS-sijainti, ajoneuvon tiedot ja kuljettajan terveystiedot ovat myös välittömästi hälytyskeskuksen käytettävissä, jotta apu saapuu perille mahdollisimman tehokkaasti.

Ajotiedot synkronoidaan automaattisesti Splitsecndin mittaristonäkymään, jotta perhe ja läheiset voivat nähdä ajoneuvon sijainnin, katsoa aiempien matkojen tietoja sekä kannustaa turvalliseen ja taloudelliseen ajotapaan. Mittaristoon pääsee helposti käsiksi tietokoneelta tai mobiililaitteelta.

Splitsecnd on tulossa myyntiin Euroopassa vuoden viimeisellä neljänneksellä.

LISÄÄ: Splitsecnd (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639