Pieniä tehomuuntimia pintaliitokseen

XP Power on julkaissut kolme uutta pintaliitosmoduulia (SMD),  joiden antotehot ovat 1, 3 ja 6 wattia. Moduuleja on yksi- tai kaksilähtöisinä. Niitä voidaan soveltaa tietoliikenteen ja tietotekniikan lisäksi teollisuusautomaation ja instrumentoinnin ratkaisuissa.

XP-Powerin ISB-sarja tarjoaa yhden watin lähtötehon, ISC-sarja tarjoaa kolme ja ISX-sarja kuusi wattia. Moduulit ovat pienikokoisia ja vievät näin pienempää tilaa sovelluksien piirilevyillä. ISB on kooltaan 18,9 x 17,2 x 8.7 mm, ISC 24,00 x 18,10 x 8,25 mm sekä ISX 25,4 x 22,0 x 10,2 mm.

Moduulisarjat sopivat valmistajan mukaan mobiili-, tietoliikenne-, kannettavien- ja erilaisiin akkukäyttöisiin sovelluksiin. Niissä vaaditaan usein eristettyjä ja säädettäviä SMD-komponentteja, joiden eristys tulon ja lähdön välillä on 1500VDC.

Muuntimilla on laajennetut käyttölämpötila-alueet. ISC- ja ISX-sarjat toimivat käyttölämpötila-alueella -40-100 ° C, kun taas ISB-sarja tarjoaa käyttölämpötila-alueeksi -40-95 ° C.

Moduulit tarjoavat tulojännitealueeksi 4: 1 sekä 2: 1 ja soveltuvat ratkaisuihin, kun tulojännitealueet vaihtelevat 5 – 75VDC: n välillä. Moduuleista on laaja valikoima eri lähtöjännitekombinaatioita.

Yhden lähdön moduulit tarjoavat lähtöjä 3,3 – 24 VDC:n välillä. Kaksilähtöiset moduulit tarjoavat kombinaatiot +/- 5, +/- 9, +/- 12 +/- 15 ja +/- 24 VDC. Tuotteilla on kolmenvuoden takuu.

LISÄÄ:  XP Power, Digikey ja Farnell – Elements 14.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639