Wind River ja IBM IoT-yhteistyöhön

Intelin Wind River ja IBM ovat kehittäneet aiempaa helpomman ratkaisun IoT-laitteiden liittämiseen IBM:n Watson IoT pilvipalveluun. Wind Riveriltä on tulossa vastaavat paketit myös muihin pilvipalveluihin.

Wind Riverin VxWorks client for IBM Watson IoT -ohjelmisto mahdollistaa VxWorksin reaaliaikaisen 7-käyttöjärjestelmä käyttävien IoT-laitteiden yhdistämisen IBM:n Watson IoT- ja Bluemix- pilvipalveluihin.

Tiedonsiirtoyhteys on toteutettu MQTT-protokollalla ja tietoturvasta huolehtii SSL-tietoturvatekniikka. Wind River kehuu uusimman VxWorks-version 7 olevan ideaalinen reaaliaikakäyttöjärjestelmä esineiden internetin sovelluksiin.

Liitettävyyden lisäksi VxWorks tarjoaa tuen virtualisoinnille, tietoturvaominaisuudet sekä sopivuuden myös turvakriittisiin sovelluksiin.

Rekisteröityneet VxWorks.kehittäjät voivat ladata veloituksetta IBM Watson IoT SDK:hon kuuluvan  VxWorks client for IBM Watson IoT -ohjelmiston Wind Riverin Marketplace-palvelusta.

Wind River on suunnitellut tarjoavansa tulevaisuudessa myös vastaavia erityisesti teollisuussovelluksiin suunnattuja vakiopaketteja muihinkin pilvipalveluihin liittymiseen.

LISÄÄ: Wind River (LINKKI) ja lataussivu (LINKKI, vaatii kirjautumisen)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639