Alihankinta uusii startup-tapahtumansa

Tampereen alihankintatapahtuma saa ensi vuonnakin teollisuuden startup-yrityksiin keskittyvän AlihankintaHeat-tapahtuman. Kaikkiaan Alihankinta keräsi 18422 kävijää, joka on enemmän kuin koskaan ennen tapahtuman historiassa.

Heikosta taloustilanteesta huolimatta positiivinen kuhina kävi Tampereen messujen mukaan kaikissa käytössä olleissa viidessä hallissa. Start-up-osuudessa kuumetta oli nostamassa viestintäkonsulttina nykyisin toimiva Mikael Jungner. ’’Tästäkö teollisuuden kone käynnistyy?, kyseli myös messujen tuoteryhmäpäällikkö Jani Maja.

Uutena osuutena tapahtumaan lanseerattu AlihankintaHEAT saa jatkoa myös ensi vuonna. ’’Tämä oli erinomainen startti. Saimme huomata, että tällaista tapahtumaa on kaivattu ja tästä on nyt hyvä jatkaa’’, kertoo Finland Eventsin tapahtuma- ja viestintäpäällikkö Tanja Järvensivu.

Seuraavan kerran Alihankinta-messut järjestetään Tampereella 26.–28.9.2017, jolloin teemana on aina ajankohtainen kumppanuusverkosto.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639