Ammattitason akkulaturi suojaa elektroniikan

Ammattikäyttöön tarkoitettu CTEK:n Pro60 tarjoaa 60 ampeerin latausvirran 12 voltin akkuihin. Uutuus on  turvallinen sekä käyttäjälleen, akulle, että herkälle ajoneuvoelektroniikalle. LCD-näyttö on suomenkielinen ja siinä on vain neljä painiketta hallintaan.

Jokaisen neljännen huoltoon tulevan ajoneuvon akku on ruotsalaisen CTEK:n mukaan huonossa kunnossa. Tämän vuoksi ennenaikaiset akun tyhjenemiset huollon yhteydessä tehtävän diagnostiikan, vianmääritystyön ja ohjelmoinnin aikana ovat lisääntyneet.ctek_kannettava_karry_www

Yrityksen CTEK PRO60 on 60 A/12 V -akkulaturi, joka on suunniteltu erityisesti modernin autokorjaamon tarpeisiin. Se tarjoaa tarkkaa ja vakaata virransyöttöä, jotta huoltotyö toimii sujuvasti ja suojaisi nykyautojen elektronisia ohjausjärjestelmiä rikkoutumiselta.

CTEK PRO60 lataa ja palauttaa akun kapasiteetin patentoidulla monivaiheisella latausprosessilla. Se soveltuu kaiken tyyppisille 12 voltin akuille, mukaan lukien yleistyvät litium (LiFePO4) -akut.

Laturissa on patenttihakemuksen omaava mukautuvan latauksen tila, joka tunnistaa akun koon ja valitsee automaattisesti optimaaliset asetukset. Tämä tekee latausprosessista ainutlaatuisen helpon.

PRO60 toimii myös autoihin tehtävän diagnostiikan ja ECU-ohjelmoinnin aikana. Uutuusmalli tarjoaa 60 ampeerin virransyöttöä ja 0,1 voltin askelein säädettävän 12,6–14,8 voltin jännitesyötön.

PRO60 tarjoaa luokkansa johtavan EMC-suojauksen sekä vähäiset jännite- ja virtarippelit. Laturin uudentyyppinen rakenne mahdollistaa laitteen keskelle sijoitetun jäähdytysytimen ansiosta konvektiojäähdytyksen.

PRO60 on koteloitu iskunkestävään polykarbonaattikuoriin. Siirtämistä helpottaa kasaan taittuva kahva. Kotelossa on asennuskohdat lisävarusteina saataville seinätelineelle ja korjaamokärrylle. Laitteessa on viiden metrin latauskaapelit ja tukevat puristusliittimet.

LISÄÄ: CTEK (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639