Pääministeri Sipilä patenttiseminaariin

Suomalainen patentointiin erikoistunut Berggren kokoaa torstaina Finlandia-talolle 300 alan osaajaa. Paikalla on supersähköauton kehittäjä Pasi Pennasen lisäksi teknologia-taustan omaava pääministeri Juha Sipilä.

Berggrenin Forumissa kertovat digitalisaation uusista mahdollisuuksista Nokialla toiminut sijoittaja-innovaattori Tero Ojanperä ja brittiläinen brändiasiantuntija Chris George.

berggrenwwwforumPatentti- ja rekisterihallituksen pääjohtaja Rauni Hagman esittää tapahtumassa näkemyksensä siitä, miten Suomessa kasvatetaan aineettoman omaisuuden arvoa siten, että sillä on vaikuttavuutta eurooppalaisen kilpailukyvyn näkökulmasta.

Tilaisuuden yhteydessä järjestetään myös paneelikeskustelu, johon on tulossa Smarpin toimitusjohtaja Roope Heinilä, lataustekniikan yrityksensä myynyt ja nyhtökauraan siirtynyt Maija Itkonen, supersähköauton suunnitellut Pasi Pennanen ja  pelialan Timo Soininen. Moderaattorina toimii Maija Lehmusvirta.

Berggren on IPR-talo, jonka palveluksessa on Suomessa ja Yhdysvalloissa yli 150 asiantuntijaa. Kuluva vuosi on Berggrenin 80-vuotisjuhlavuosi.

Kuva: Valtioneuvosto/Sakari Piippo

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639