Bittiumilta uusi älykelloalusta

Bittium esittelee uuden älykelloalustan lokakuussa Barcelonassa järjestettävässä IoT Solutions World Congress 2016 -messuilla.  Uutuudessa on neljä eri mittausanturia ja myös ranteesta tapahtuva sykkeenmittaus.

Bittiumilla on lokakuun  IoT Solutions World Congress -messuilla Barcelonassa, Espanjassa 25.–27. esillä uuden älykelloalustan, joka on tarkoitettu ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon.

bittiumsykealustaedestaUuteen rannekealustaan on integroitu neljä mittausanturia: 3-akselinen kiihtyvyysanturi, optinen sykemittaus, ihon lämpötila sekä ihon sähkönjohtavuus. Neljän anturin avulla voidaan mitata Bittiumin mukaan esimerkiksi henkilön stressitasoa, väsymystä sekä unen laatua.

Uusi laitealusta mahdollistaa räätälöityjen tuotteiden ja palveluiden kehittämisen nopeasti ja kustannustehokkaasti. Laitealustan avulla voidaan kehittää ja testata terveydenhuoltoon ja hyvinvointiin liittyviä tuotteita ja palveluja, kuten esimerkiksi potilaiden etävalvontaa tai ammattiajoon liittyviä sovelluksia.

Bittium esittelee tapahtumassa myös IoT-ratkaisuihin liitettävissä olevaa Suomessa kansallisen tietoturvaluokituksen saanutta Bittium Tough Mobile -älypuhelinta sekä siihen kuuluvaa Bittium Secure Suite -laitehallinta- ja salausohjelmistoa.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkossa!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639