Uusi pinnoiteratkaisu tehoelektroniikkaan

Picosun on kehittänyt uuden pinnoitusratkaisun puolijohdeteollisuuden alumiininitridin teolliseen tuotantoon. Atomikerroskasvatusprosessilla voidaan tuottaa nitridiohutkalvoa aiempaa nopeammin ja kustannustehokkaasti.

Suomalaisen Picosunin ALD-prosessi yhdistepuolijohteiden kanssa tekee alumiininitridistä sopivan materiaalin esimerkiksi tehoelektroniikan sovelluksiin sekä RF-suodattimien ja mikrofonien valmistukseen. Alumiininitridiin (AN) perustuvat komponentit ovat tärkeä osa tulevien IoT-laitteiden anturien ja muuntimien sekä energiankeräimien komponenttitekniikkaa.

”Alumiininitridi on kysytty materiaali mikroelektroniikan tuotantoasiakkaittemme keskuudessa”, sanoo Picosunin sovellus- ja palvelujohtaja, FT Erik Østreng.

Picosun tarjoaa ratkaisua massatuotantoon. Yrityksen SEMI S2-yhteensopivissa tuotantoreaktoreissa ALD-pinnoitus tapahtuu automaattisesti.  Substraattien käsittely jatkuvassa tyhjiössä takaa yrityksen mukaan kalvon laadun, tasaisuuden ja konformaalisuuden.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639