Jyväskylän Tekniikassa yli 5500 kävijää

Viime torstaina päättyneet Tekniikka2016-messut keräsivät yli 5500 kävijää. Kävijämäärä väheni kahden vuoden takaisesti, jolloin Tekniikka-tapahtuman yhteydessä järjestettiin myös Turvallisuus-näyttely. Vuonna 2012 Tekniikka-messujen kävijämäärä oli yli 6000.

Messutapahtumien kävijämäärät ovat olleet yleisemmin laskussa Tampereen Alihankintaa lukuun ottamatta. Tapahtumien tarjontaa pyritäänkin laajentamaan ja liittämään yhteen useampia messutapahtumia. Myös teollisuuden rakennemuutos vaikuttaa suoraan kävijämääriin.

Jyväsvttrobottiautojyvaskylawwwkylässä päättyneet Tekniikka 2016 -messuilla oli mukana lähes 150 yritystä. Tuotealueita olivat teollisuusautomaation rinnalla teollisen internetin uudet laite- ja ohjelmistoratkaisut pilvipalveluineen.

Ensimmäistä kertaa esillä  oli myös VTT:n itsestään ajava robottiauto, joka keräsi sisääntuloaulassa runsaasti kiinnostuneita. Useimmille se oli ensimmäinen mahdollisuus tutustua tulevaisuuden robottiautojen tekniikkaan.

Tekniikka-tapahtuman yhteydessä järjestettiin Kyberturvallisuus- ja ICT-alan rekrytointi-tapahtumat. Rekrytointitapahtumassa oli esillä 24 yritystä ja organisaatiota. Seuraavan kerran Tekniikka-tapahtuma järjestetään Jyväskylässä kahden vuoden päästä vuonna 2018.

LISÄÄ: Kuvia ja kommentteja Twitterissä (LINKKI) ja Robottiauto Jyväskylässä -uutinen 1.11.2016  (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639