Suomalaiselektroniikkaa jenkkiautoihin

Uudenlaista 3D-elektroniikkaa toimittava TactoTek esitteli ratkaisujaan viime viikon Münchenin ammattielektroniikan messuilla yhdessä Linear Techologyn kanssa. Nyt yritys kertoo laajentavansa Pohjois-Amerikan toimintojaan uudella tiimillä.

Uuden yksikön kotipaikka Detroitissa on Yhdysvaltojen Keskilännessä, Michiganin osavaltiossa. Alue tunnetaan autoteollisuuden ja kodintekniikan suunnittelu- ja tuotantokeskittymänä.

“Kysyntä IMSE-ratkaisullemme kasvaa nopeasti Pohjois-Amerikassa”, kommentoi TactoTekin toimitusjohtaja Jussi Harvela. Yritys auttaa asiakkaita uutuustekniikallaan muovaamaan perinteistä elektroniikkasuunnittelua ja design-ajattelua IMSE-teknologian tuomiin uusiin mahdollisuuksiin.

TactoTek vahvistaa myös Yhdysvaltojen teknologia- ja asiakkuustiimejä teknisillä asiantuntijoilla ja uudella OEM-myyntijohtajalla. Tehtävään on valittu Vice President of Product Engineering, Americas -nimikkeellä Ron Haag.

Haag on tulostetun sekä ruiskuvaletun elektroniikan pioneereja, ja tuo TactoTekin SVP Engineering johtaja Marko Suo-Anttilan, mukaan laajan osaamisen asiakkaiden suunnittelunäkemysten toteuttamisessa. Aiemmin Ron Haag on toiminut autoteollisuudelle osia toimittavissa T-Inkissä ja Delphissä.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

http://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2016?e=19307983/35580639